Lapsosilla oli jännä viikonloppu kun meidän sukulainen tuli Oulusta vierailulle ja oli meillä sitten yökylässä. Jekku katsoi tehtäväkseen huolehtia vieraan nukuttamisesta ja kömpi maaritin viereen sohvalle Oli ollut selällään jalat Maaritin naamalla kolmeen asti yöllä. Sitten siirtyi kamarin puolelle omaan petiin ja myöhemmin äitin kainaloon. Taika oli äitin kaverina koko yön. Malttoivat olla yön häiritsemättä vierasta, aamusta oli kuitenkin luvassa varsin villi herätys kun muistivat että maaritti on sohvalla!

Sitten nautiskeltiin aamupalaa ja lenkkeiltiin porukalla lähimetsässä mukava lenkki. SItten Maarit jatkoi matkaa muihin kyläkohteisiin.

Päivällä touhuiltiin pihassa ja otettiin hyvät nokoset.Illasta suunnattiin  tuomiojantien metsään lenkille, vaikka ilma tuntui raittiilta, tuli loppulenkistä lämmin niin emännelle kuin koirillekin ja pois lähtiessä käytin naperot vielä hiekkakuopalla pulikoimassa. Jekkukin heitti talviturkin Tässä menoa ja meininkiä!

 

Taitsu uiskentelee

 Jekku noutaa lelua

Ja tuo mammalle..

Kauan ei uimareissulla oltu koska mikään turhan lämmin ei ollut, saivat kuitenkin hieman viilennystä lenkin päätteeksi...kotona kumpikin katosi tyytyväisenä nukkumaan omaan rauhaan