Eilen kävin huvikseen Minnan koirakoilun sivuilla kattomassa onko mitään uutta ja huomasin että tälle päivälle ois mahdollista vuokrata hallia omaan käyttöön. Hyvällä tuurilla vapaita aikojakin löytyi vielä ja niimpä suunnattiin tänään agi-liitelemään omin nokkineen. Otin nyt kummankin koiran mukaan, ohjaajaa ei siis ollut vaan halli oli tunnin vaan meidän omassa käytössä.

Kummallekin otin sekä yksittäisiä esteitä muistutuksena ja naksuttelin niistä missä ongelmaa, naksutin on kyllä tässäkin lajissa hyvä kapistus, sillä saa koiraan varmuutta ja nopeutta hirveästi jo muutamalla toistolla! Pikku hiljaa otin sitten useamman esteen sarjaa ja lopuksi menin jekun kans koko 22 esteen kierroksen, taikalle 16 esteen satsin.

Tänään huomasin että jekku katsoo erinomaisesti mihin mun käsi merkit näyttää(toki vartalollakin merkitystä) mutta taikan "ongelma" on se että se ei kato mun käsiä vaan tulee mun perässä ja tuijottaa mun jalkoja. Siksi se ei ohjaudu esteelle vaan köpöttää mun perässä ohi...Otin tämän huomattuani tosi selkeän käden "puiston" että sain sen huomion käteen ja sitten ohjaus esteelle.Muutaman kerran toistin ja autto asiaa. Kontakti esteistä kunpiki tykkää hirveästi, taika puomista ja jekku selvästi kokee hurjapäiseksi A-esteen kiipeämisen Keinua otin molemmille, taikalla sujui ihan kivasti, muisti kesältä eikä pelänny, jekku sen puoleen pelkäs hirveästi sitä kolausta, arvasinkin sen koska se inhoaa kaikkea muutaki kolinaa ja kalahduksia. Vaikka palkkasin ja jarrutin keinjua ettei rymähdä se ei uskaltanu mennä loppuun asti näytti vain että luotto minuun menee jos pakotan..sitten hoksasin että kolauttelin keinua ja naksutin ja palkkasin pallolla kun oli keinun lähellä eikä reagoinut pahemmin rymäykseen.

Mukavaa oli ja hiki virtasi jälleen tehokas tunteroinen siis! Taikan ilmoitin myös raahen koirakerhon kesän agilityyn vaikka olen vannonut etten sinne mene kun en koirakerhon toiminnasta oo kaikkien kans oikein samaa mieltä.,..Mut ompahan jotain tekemistä sitten kesälläkin...Kaupan kautta tultin kotiin ja nyt täällä nukkuu kaks väsynyttä hauvaa, taitaa emäntäki käpertyä viltin alle!