Toissa iltana käytiin Tainan kanssa vetämässä Inarille ja Taikalle verijäljet. Inari sai nuuhkuttaa jo pitemmän kaavan mukaan VOI mallin jälkeä, ja Taika korkkasi myös voi-mallin jäljen neljällä makauksella ja katkokulmalla. Lyhyehkö jälki muuten. Hyvin merkkasi makaukset ja jatkoi niistä itsenäisesti matkaa, katkon meinasi oikaista jo ennen kun veretys päättyi, siinä Taina ohjasi sitten minua että en päästä sitä vaan odotan että löytää jäljen pään ja löysihän se. Kaatona oli tällä kertaa pieni ja nätti kauriin sorkkacheekyeipä taika sitä juurikaan ihmetellyt, kerran aikaisemminkin tuommonen jäljenpäästä löytynyt.

Kaverilenkkejä on nyt ollut mukavan usein, viikonloppuna taika metsäili Bettinan kanssa, ja koko sakilla oltiin sitten sunnuntaina maisan ja tossun seurassa sekä maanantaina sadesään lenkki Monan kanssa.
Jekku on harjoitellut nyt Tainan ohjeistuksen alaisena myös vesiriista hommia, viime viikolla oli kahdet yhteistreenit, vähän ohjausta ja pe hakua. Lokin siipeä on kannettu sisällä ja pikkuhiljaa myös ulkona, sisällä sen vuoksi että siellä on kierrokset alempana niin malttaa pitää nätisti eikä ala ravistelemaan(terrieeri kun on...)wink 
Myös taika sai pe pari markkeerausta ja senkin olen saanut ottamaan siiven suuhun kun ovat molemmat paikalla ja joutuu hieman kilpailemaan että saa makupalan...
Tokoasiat sinällään on ollut nyt tauolla, tokihan tuossa noutopuuhassa tulee sivulla oloa ja paikalla oloa sun muuta malttia vaativaa.
Jekun takamus on taas meinannut hieman vaivata, olen miettinyt mitä oli tuossa välillä erilailla kun ei vaivannut,,,,ruoka vai joku lisuke vai mikä???

Tässäpä muutama kuva sunnuntain metsäreissulta




Mummu-tossu ja taika puolukan syönnissä..



Taika olisi auttanut puolukoiden syönnissä vähän liikaakin...