Blogi on elänyt kesän hiljaiseloa koska vuodatus on kaatunut kovemman kerran, blogiin ei voinut kirjoittaa ja nyt kun taas voi ovat kaikki kuvat tuhoutuneetsadkoitan latailla jotain kuvia edes takaisin...
Meillä on ollut vähän huono kesä, ensin stressasin tuota taikan haavaa kun meinasi hieman vuodella ja repsottaa, parani kuitenkin loppujen lopuksi hyvin ja ilman lääkityksiä kun alkuun päästiin, tikit poistin ja sitten tuntui että paraneminen nopeutui, nyt pieni rupimuru vielä selässä, karvat alkavat kasvaa takaisin. Kun tämä taikan paraneminen pääsi vauhtiin, alkoi jekku  haistella takapäätään ja kirputtaa/nuolla hännäntyveä ja kankkuja. Käytin lääkärissä, anaalit tyhjättiin, eivät olleet täynnä  mutta vähän limppistä ainesta sieltä ulos saatiin. Seuraavalla viikolla vaiva jatkui edelleen, nyt nuoli myös haaruksia. Puhelinreseptinä antibioottikuuri. Maanantaina annoin antibioottia niin huomasin että etuhammas katkennut! ei mitään hajua missä mutta ilmeisesti viikonlopun aikana...Tiistaina soittelin ensin kunnalliselle puolelle ja loppujen lopuksi varasin ajan Kaakkurin uudella eläinlääkäriasemalle. Sinne siis ja tuloksena se että hammas niin ylhäältä poikki että pitää poistaa. Anaalit tyhjättiin taas, edelleen vähä limppistä mutta ei kuulemma paha, tulehdusta?ei varmaa tietoa. Haaruksissa oli ihottumaa johon pesuainetta ja lääkesalvaa. Nyt pitää seurata ensi viikkoon, jos anaalit pitää huuhtoa se tehdään samassa rauhoituksessa hampaan poiston kanssa.

Haaruksia ei nyt nuole ja ihottuma poissa, peräpää vaivaa vieläkin jonkin verran. Tänään loppuu antibiootit, huomenna jekku hierotaan ja käydään läpi löytyykö selästä tai jaloista jotain kipua. Eli kovin hyvä kesä ei meidän sakilla ole nyt ollut....Laittelen tänne meidän retki ja ulkoilukuvia kyllä jahka ehdin!