...on tuo ilmanala ollut, maanantain jälkeen oli tiistaina taas rapiat -30astetta mittarissa.. Tiistai ilta meni onneksi muissa hommissa, pieni tarvelenkki tehtiin ja sitten oli taikan agility, jekku meni taas mummun hoteisiin

Agilityssä tehtiin useamman esteen sarjoja ja harjoiteltiin taikan kanssa eri kulmia esteelle tuloon ja sitä että se hakee esteen kauempaakin, tässä välillä vielä kovasti puutteita, edelleen välillä jumittuu emännän lähelle. Toinen harjoittelun paikka on se että pysyy paikallaan alussa, jää kyllä muttei odota merkkiä vaan lähtee itse suorittamaan...aidoilla tuli taas tupoksen treenit mieleen, jos useampi hyppy peräkkäin mun pitää melkein mennä aitojen väliin että jatkaa suoraan eikä tule ennen seuraavaa aitaa mun perässä ohi. Tässä oli namikippo käytössä mutta meinasi tehdä sen silti...Muutamia ideoita siis tuli mitä voimme hioa kotioloissakin.

Eilen oli onneksi lauhempi ilma ja hyödynnettiin se heti potkurilenkillä. Annoin koirien nyt juosta puolimatkasta aika lujaa edellä kun tiistaina jäi ulkoilu vähäksi. Loppumatkasta siirryttiin hitaampaan, jäähdyttelyvauhtiinOn se vielä vähän säätämistä jos molemmat mukana mutta ihan mukavaa hommaa ja vaihtelua omaankin liikkumiseen!