Eilen Jekulla oli kahdelta aika Jarmolle. Katkenneen hampaan poisto, anaalien huuhtelu ja eturauhasen tsekkaus oli tiedossa.
Onneksi rauhoituspiikin pisto onnistui nätisti, jekulla oli yhdessä vaiheessa tosi kauhea lääkäri kammo kun sitä nukuteltiin moneen kertaan. Jarmo käski lähteä asioille ja tulla kolmen maissa takasi. Hermostuksissa kävin kirpputorilla ja olin jo puolelta takaisin vastaanotolla. No Jarmo tulikin melkein heti sanomaan että homma selvä. Hammas oli lähtenyt nätisti ja samalla oli rapannut kulmureista hammaskiven. Edessähän jekulla on yksi hieman väriä muuttanut toinen hammas sekä takana kärjen menettänyt hammas. Muuten jarmon mukaan siisti suu. Anaalit oli olleet myöskin normaalin oloiset, eturauhasta ei ollut oikeastaan tuntunut lainkaan, niin sen pitää leikatulla koiralla ollakin.
Jekku oli koko illan vetelänä niinkuin ennenkin rauhoitusten jälkeen. Ilta kymmeneltä virkustui sen verran että syötin lusikalla lihaseosta ja kun alkoi maistua söi loput itse kupista.Syöminen toi selvästi voimia ja kävi sitten pissaamassakin. Taika oli alkuun hyvin huolestuneen oloinen velipojan tilasta, mussukatheart. Aamulla ruoka maistui, kakka ja pissa luisti, annoin varalta kipulääkkeen vielä ruuan seassa. Iltapäivällä kotona oli vastassa hyväntuulinen kaksikko.
Tänään nautittiin sitten ulkoilmasta ja ajeltiin SIniluodon nokalle uikkailemaan, siellä meinasi ukkonenkin jyristä ja lämmin oli, koirat tarkeni hyvän aikaa lääräillä vedessä.