Taas on viikonloppu vierähtänyt ja toinen työviikko loman jälkeen alkaa. Vaihtelua meidän arkeen on tuoneet tädit jotka  ovar täällä kesävierailulla. Se tietää aina mukavia illanviettoja, hyvää ruokaa, seuraa ja saunomista. Koiratki väsähtää mukavasti kun ovat touhuissa mukana.  Molemmat tädit ovat kunnon koiraihmisiä ja jaksavat naperoidenkin kanssa touhuta.
Perjantaina olivat sitten meillä kyläilemässä ja ilta vierähti yöhön asti, eilen oltiin rannalla päivällä ja illalla grillattiin ja saunottiin mun äidin luona, siellä koirat oli sitten mukana. Eilen päivällä jätettiin toko treenit väliin ku oli niin kuuma. Jekku hierottiin aamulla ja toinen lapa oli jumissa, samoin selästä löytyi pari hermopinnettä, takakintut oli hyvässä kunnossa.  Iltapäivällä käytiin labradori Monan kanssa uimassa ja kierrettiin sitten lyhyt lenkki metsässä. Jekku oli hihnassa lenkillä mukana että sai sekin vähä touhua muttei kuitenkaan päässyt revittelemään hieronnan jälkeen. Tänään Taika kävi Bettiinan kera koirien uimarannalla uikkailemassa, siellä olikin paljo porukkaa. Jekkua en ihonhoitotuotteiden ja mahdollisen tulohduksen vuoksi ole nyt uittanut.

Taika menee mielellään uimaan silloin kun itse uin. Muutama viikko sitten kun käytiin porukalla uimassa ja kahlasin itse syvemmälle se ui mukana koko ajan, otin sen sitten hetkeksi syliin ja kyselin että joko se väsyy. Oli selälleen mun sylissä ja etukäpälät kauho menemään koko ajanlaugh Sitten kun menin kyykkyyn vedessä se tuli mun polvien päälle "karille" levähtämään aina välillä. Nyt tekee sitä kun ollaan yhdessä uimassa, tänäänki tuli aina lähelle ja pyrki selvästi syliin, kun pysähdyin kiipes kyydillesmiley Toivotaan että jekunki vaivat hellittää ja uskaltais sitäkin taas uittaa. Hampaan poistoaika pitäisi tässä ainakin tilailla. Toisaalta vähä mietityttää kun ei se hammas näytä sitä yhtään vaivaavan, kai olisi kipeä jos juuri paljaana??? mutta tulehdusvaara tietysti on sitten olemassa..

Harrastushommista sen verran että maanantaisin ollaan taikan kans käyty agissa, lauantaisin molempien kans tokossa ja muuten oon ottanu jekulle noutoa nyt siipidameilla ja taikalle oon alkanu kokeilla jälkeä. Se vaikuttaa mieluisalta ja verijälkihommista tuttua puuhaa tuo nuuskuttelu. Perjantaina tein jekullekin ekan ihmisjäljen ja heti sekin tiesi mitä pitää tehdä. Ei ois niin työläs kuin verijälki ja kuitenkin saisivat tehä töitä nenällään. Muutaman kerran oon muistutellu esine-etsintää pihalla ja muistissa näyttäisi sekin pysyneensmileyAgilityn kohtalo on mietinnässä, taikan nivelet naksuu ja naksuminen oli mielestäni vähempänä kun meillä haavan vuoksi oli pitempi tauko agista. Kun se lisäksi lajista niin kauhean innostunu ole voi olla että lopetetaan se laji ja keskitytään nenänkäyttö puuhiin.  Jekun näyttlyhommat ja mejät on kans ollu mietinnässä nyt kun terveydellistä huolta ollut, muistuu aina mieleen ettei saavutukset merkkaa mitään terveyden rinnalla...