Tänään olikin koirilla ja itsellä kiva päivä, isä pyysi aamulla mukaan sorsanpyyntiin ja niin lähdettiin ajelemaan rantaa kohti. Vasankarissa on ranta jossa isä ruukaa kulkea, nyt oli taas vienyt veneen ja sillä pääsee sitten kivaan pieneen saareen jossa on isän tekemä nuotiopaikkakin.

Tässä ollaan menossa autolta kohti venettä

Jekku muistaa aina leikkiä välillätässä ehdotetaan keppiä...

Veneessä jekku oli kuin vanha tekijä, muisti selvästi aiemmilta syksyiltä mistä on kysymys, taikan laitoin onneksi remmiin, roikkui koko ajan laidoilla ja pisti nokkaa veteen, olisi varmaan mennyt yli laidan jos oisin päästänyt!

Jekku-meripoika

Taitsu ihmettelee merta

Molemmat seilorit

Perillä kierrettiin sitten saari ympäri ja tähysteltiin mahdollisia saaliita, valitettavasti ei saalista saatu, olisi ollut kiva nähdä miten koirat reagoi eli meneekö kumpikaan noutamaan lintua..

Kallioilla on jännä juoksennella ja tähystää

Taika

Äiskän kans(huomaa taisku uikkailemassa taustalla)

 

Välillä piti toki syödä evästä että jaksaa, makkaraa ja muutakin herkkua oli mukana

 tässä menossa härkätikut ensi hätiin..

Välillä piti riehua

Ja kaiken tämän jälkeen alkoi kovasti ramaista, jekku nauttii suunnattomasti siitä kun ei ole kiire mihinkään ja saa vaan olla, ilma oli aivan uskomattoman lämmin, itekin olin selällään kiven kolossa ja nautin auringon lämmöstä ja siitä ettei mistään kuulunut auton ääntä!

oma mussukka nautiskelee

Taika ei levähtelystä perustanut, se nautti puolestaan täysin siemauksin merestä ja saaren tutkimisesta!

Oli tosi ihana reissu, päivä hurahti nopeasti,paistettiin makkaraa nuotiolla ja syötiin monenmoista evästä, kierrettiin välillä saari ympäri ja välillä vaan oltiin ja nautittiin ihanasta ilmasta! Tämmöstä saisi olla useammin niin kyllä rentoutus sekä oma mieli että koirat. Tunti sitten tultiin kotiin ja molemmat koirulit kömpi samantien nukkumaan. Kiitosta vaan iskälle seurasta ja mukavasta reissusta!