Eilen käytiin Erikan kanssa vetämässä nljä verijälkeä. Taikalle normikulmalla ja kahdella makauksella suht pitkä jälki. Jätin makauksille muutaman raksun jälkeä tehdessä. Hyvin tutki alkumakuun ja veteli herkut menemään, sitte jäljestettiin varsin mallikas suoritus, yksi makuu mentiin vierestä, toisen vähän piilotetun merkkasi hyvin ja kaadon löysi vaikka vieressä oli harhautuksina roskasäkkiä ja puukasaa,,,Alun meni ilmavainulla ja poukkoli enemmän sitten meno tasaantui. Oikein mukava suoritus eikä taaskaan kysellyt yhtään mitä pitää tehä vaan suoritti itsenäisen jäljestyksen.

Jekun jälki muotoiltiin "tornin" reunan kaltaiseksi pykälämäiseksi muodostelmaksi. Yksi makuu, muuten tavallisia kulmia.Lopussa katkokulma.Merkit vaan kulmilla. Tällä kertaa Erika toimi ohjaajana kun mää en osaa jarruttaa alussa tarpeeksi.
Jekku osaa homman, torni tuli tehtyä ja Erika kehui että tarkkaa työtä poika tekee, itse en osannut kattoa mutta sanoi että katkokulmalla jekku tiesi mistä jälki jatkuu, mutta ei tyytynyt oikomaan vaan jäljesti niin että löysi veretyksen alun ja jatkoi vasta siitä jäljestystächeekyKaatoa nuoli ja katto meitä tyytyväisenä, kuten arvelin ohjaajan vaihtumisella ei ollu jekulle mitään merkitystä, se tykkää tuosta hommasta niin kovasti!
Mukava oli käydä ja saada koirille taas oikeaa tekemistä,kiitos Erikalle seurasta ja neuvoista!