Eilen lähdittiin töiden jälkeen mun isän mukana sorsanpyyntiin. Mentiin taas veneellä tuttuun saareen ja oltiin ilta siellä. Voi sitä riemua ja rallia mitä koirat veti! aivan hirvitti välillä kun osa saaresta kalliota ja painuivat täysiä menemään..Evääksi oli tietty makkaraa ja muuta hyväächeeky
Jekullehan olen keväästä asti noutoa opettanut, siipidameja tuo, mutta oikeat linnut, lokki ja varis, eivät ole kelvanneet suuhun asti otettaviksi. Tänään päästiin sitten oikeaan tilanteeseen, isä pääsi ampumaan ja lintu tippui lähiveteen. Jekku näki hyvin mihin lintu tippui ja käskytin hakemaan, muutaman kierroksen ui linnun ympärillä ja ihmetteli, kannustin hirveästi niin niin se vaan poitsu raahasi linnun rannalle ja luovutti nätisti!yesJa kauhean ylpeänä katteli meitä ja lintua, tiesi selvästi että nyt tuli tehtyä hyvä hommalaugh Sorsa se eí ollu vaan nuori sotka tai telkkä. Ruokalintu joka tapauksessa.
Oli mukava päästä näkemään oikea tilanne rannassa missä ammutaan ja sitten kun en tienny rupeaako vesilintuakaan tuomaan. Ei meistä varmaan mitään yltiöpäisiä sorsanpyytäjiä tule mutta oli mukava kokemus!

jekku ja saalis





 
Eväshetki