Taas uusi viikko alkanutcheekyLauantaina käytiin äidin kanssa tunnelmoimassa Pökkylän punasessa tuvassa, siellä oli joulunavaus ja löytyihän tuolta kivoja pikkujuttuja mukaansmiley Lauantaina käytiin myös taas metsälenkki Maisan ja Tossun kanssa.  Jotain hajuja oli metsä täynnä ja loppulenkistä meno oli sen mukaista että laitoin jekun fleksin nokkaan. Koko ajan haki hajuja ja olisi mennyt metsän puolelle jäljestämään jotain...Illan pötköttelivätkin sitten rauhassalaughSunnuntaina olin askartelupäivässä ja paras päiväsydän kului siellä. Eilisen maanantain olin vapaalla ja illalla treffattiin taas Mona hiihtomajan maastossa.
Pihalla olen jekulle ottanut noutotreenien perusjuttuja naksuttimella, lähinnä sitä että pysyy markkeerausheittojen aikana paikallaan. Tämän kertaus tuotti tulosta ja eilen treenattiin takametsässä sekä markkeerauksia että ohjausta sivuille ja eteen. Damit jäi kuistille niin illalla ihmettelin ku oli niin kauan pihalla. Kun kurkkasin ovesta niin seisoi häntä heiluen damien vieressä ja ilmeisesti olisi ollut halukas uudelleen treenailemaancheekyMyös taikalle heitin damia ja naksuttelin tarttumisesta sekä luovutuksesta. Viikonlopun aikana tuli tehtyä myös tokojuttuja, liikkeestä sivulle tuloa, pysäytyksiä ja liikkeestä maahan menoa.
Pientä lumikerrosta toivoisin jotta voisi kelkalla alkaa kulkemaan...
Ai niin, taika aloitti juoksun viikko sitten, jekku käy välillä haistelemassa taikan peräsintä ja sen jälkeen on taika mielestään oikeutettu tarkistamaan myös jekun haarovälin, huvittavaawink